Els nostres serveis

Què Oferim

cs-620-sx-50.jpg
Motosserres

Indispensables per a l'època de poda. Disposem d'una àmplia gamma de motoserres de les marques més reconegudes.

um-616
Desbrossadores

Són excel·lents màquines per rematar les herbes restants en cantonades, eliminar-les de llocs de difícil accés, o simplement deixar la vora de la gespa perfectament definit.

hrh-536-hxe
Tallagespes

Són els tipus de màquina més demandats per els professionals i semiprofessionals, ja que ofereixen potència, autonomia, tall ampli i robustesa mecànica i estructural al mateix temps.

miimo-hrm-520
Robots tallagespa

Vols aconseguir una gespa perfecte sense preocupar-te de res? Aquests robots ideal per a tot tipus de jardí son la solució ideal.

f-560
Moticultors

Gràcies a aquesta màquina haurà d'invertir un temps mínim en el seu hort per tenir-lo en unes condicions òptimes. Són potents, maniobrables, robustes i ofereixen una gran autonomia.

pb-8010.jpg
Bufadors

Màquina d'alt rendiment per retirar de manera eficaç les deixalles del jardí. El seu disseny proporciona comoditat i maniobrabilitat durant el seu ús.

1f05c0c84ec64f6394e867ce4ba45920
Escarificadors

Ideal per oxigenar la terra i millorar l'herba, deixant-la lliure d'impureses i restes que s'han anat acumulant.

hf-2625-hte
Tractors tallagespa

Aquest vehicle ens permet tallar gespa còmodament mentre estem assentats en un confortable seient. Són potents, maniobrables, robustos i ofereixen una gran autonomia.

bio-320
Trituradores

Aptes per a restes vegetals procedents del jardí i del camp. Aptes per a un ús intensiu.

izy-on-46-s
Maquinària elèctrica

El sector de l'agricultura està vivint una veritable revolució tecnològica. Aquí trobaràs versions elèctriques dels teus equips favorits que evitaran la contaminació i el soroll ambiental.

ect-7000-p
Generadors

Aquí trobaràs el millor equip per generar electricitat allà on la necessitis. Són silenciosos, barats i com sempre, ofereixen els màxims estàndards de qualitat.

astilladora-de-lena-kpc-slv700b-65-hp
Estalladores de llenya

Utilitza la força mecànica proporcionada pel motor elèctric per estellar i trossejar troncs o altres objectes de fusta per convertir-los en llenya.

hhh-25-d75e
Talla xiprers

Tant per a petits com per a exigents treballs inaccessibles aquí trobaràs el talla xipressos que millor s'adapti a les teves necessitats.

eph-200
Hidronetejadores

Disposem d'hidronetejadores per a qualsevol tipus d'ocasió. Són màquines que poden ser empleades per gran diversitat de treballs.