Com escollir una desbrossadora

Consells

Com Escollir Una Desbrossadora

Els beneficis de la poda per als arbres són molts: contenir el creixement, regular el desenvolupament de les plantes empeltades (en arbres fruiters o ornamentals), afavorir el floriment i la fructificació, tornar el vigor als arbres dèbils o de molta edat, eliminar branques mortes o irregulars, mantenir la forma de l’arbre, etc.

Podem classificar les desbrossadores segons la seva potència i el seu sistema de manillar.

Potència: Per superfícies petites, més o menys planes i amb obstacles, una desbrossadora amb cilindrada entre 18 y 30 c.c. resultarà suficient. Si el terreny és força irregular i es troba abundant bardissa i herbes, resultarà més eficient una desbrossadora més potent, entre 40 y 55 c.c. Manillar: les de manillar simple son mes lleugeres i resulten ideals per donar el toc final a jardins, perfilant les zones on el tallagespes no arriben. En canvi, si el desnivell de la superfície a desbrossar és considerable i al terra trobem abundant bardissa, els models aconsellats son els de manillar doble. Son molt més robustes i resulten ideals per desbrossar árees forestals, amb terrenys de més pendent amb bardissa molt més densa.

El tallavores és la màquina indicada per donar un acabat perfecte i aconseguir unes vores també perfectes, gràcies a la forma curvada de la barra.

Altres de les característiques a tenir en compte, a més de la seva potència son:

  • Nivell de consum, emisions i soroll. Honda compleix amb les més estrictes normatives medioambientals, EPA2005 y EN2006.
  • Facilitat en l’arranc.
  • Rotació del motor 360º. Honda ofereix l’únic motor del mercat de 4 temps que pot treballar i emmagatzemar-se en qualsevol posició.
  • Pes.
Cistella de compra