dies
hores
mins
2ns

Disponible ben aviat.

Estem redissenyant el lloc web per tal d'adaptar-ne el disseny als estàndards actuals i així poder oferir-te una excel·lent experiència.

Desplaça't Per Més Info

  • Sobre Tecomac
  • Contacte
  • Subscriu-te

Coneixe'ns

Donem servei de lloguer, reparació i venda de maquinària de jardineria, forestal, de l’horta i agrícola, tant al particular com a empreses del sector. Oferim una completa gamma de màquines de cortesia per no interrompre la feina. Recollida i entrega a domicili gratuït.

Qui som?

Des de l’any 2001 Tecomac és una empresa de referència en el sector de la maquinària de jardineria forestal i de l'horta a la comarca el Baix Empordà. Situada a Palafrugell, al bell mig de la Costa Brava, i abastant tota la seva àrea d’influència.

Experiència

Amb una àmplia experiència en maquinària, assessorem i busquem la millor solució per a cada client. Disposem de servei tècnic pròpi.

Amb qui trebalem?

Som agents de les millors marques, tant en màquines com en accessoris, recanvis i complements. El nostre servei postvenda us explica el funcionament i el manteniment de qualsevol producte adquirit a TECOMAC. Cada màquina surt muntada, engegada i ajustada, a punt de fer servir.

Màquines per a tots els usos

Per a tots els usos, per a poda, tala i neteja i manteniments de tota classe d’arbres. Des de petita cilindrada i poc pes per a la poda fins a la gran cilindrada per a la tala passant per a les mitjanes i polivalents, i les pèrtigues fixes i telescòpiques per a treballs d’altura.

Servei tècnic

Seguim una formació continuada per oferir una reparació òptima i el més ràpida possible per abaratir el màxim de cada reparació. Oferim una completa gamma de màquines de cortesia per no interrompre la feina. Disposem de vehicles de recollida i entrega a domicili de la seva màquina.

Maquinària a tots preus

Oferim una completa gamma de màquines de d'ocasió a un preu més econòmic a més d'ofertes a temps limitat. També oferim lloguer de maquinària per treballs temporals.

Contacte amb nosaltres.

Tens qualsevol dubte? Pots adreçar-te a nosaltres a través del correu electrònic o mitjançant aquest formulari.

Enviant...
El missatge s'ha enviat correctament, gràcies!

Subscriu-te al nostre Newsletter.

Vols estar al cas de les últimes ofertes i novetats? Subscriu-te al nostre Newsletter!

Inscriu-te

Vols estar al cas quan la nostre web estigui disponible amb el nou disseny i totes les novetats? Inscriu-te i t'avisarem!

Inscriu-te

T'avisarem quan estigui disponible

Aquesta funció encara no està disponible!