Tallagespes ECHO ECLM-58V

Tallagespes de bateria ECHO ECLM-58v amb carregador ràpid ECBC-58v. Potència 58v. Silenciós, sense vibracions ni emissions, econòmic i fàcil d’utilitzar.

Afegir a la llista de desitjos
Compartir

  Tallagespes de bateria ECHO ECLM-58v amb carregador ràpid ECBC-58v. Potència 58v. Silenciós, sense vibracions ni emissions, econòmic i fàcil d’utilitzar.

   

  MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA GAMMA DE BATERIA ECHO 58V

  DISSENYADES PER AL PARTICULAR EXIGENT

  La gamma de bateria de 58v d’ECHO per a usuaris exigents utilitza l’última tecnologia de ions de liti i proporciona energia per obtenir el màxim rendiment i minimitzar el temps de càrrega. La sèrie de 58v et porta tota la comoditat amb bateries lleugeres i un rendiment de qualitat professionals. Amb temps de càrrega molt reduïts i total compatibilitat amb tots els models de la gamma 58v, ECHO t’ofereix la millor solució per a tots els treballs.

   

  MOTOR D’ALT RENDIMENT SENSE ESCOMBRETES

  El motor sense escombretes de ECHO és l’opció més eficient i fiable. És perfecte per a una àmplia gamma d’aplicacions, amb la confiança d’un treball ben fet. En comparació amb un motor tradicional, el motor d’ECHO no té escombretes ni commutador físic. Això li dóna a la nostra maquinària una major vida útil sense necessitat de manteniment, ja que no hi ha peces que pateixin desgast. L’imam d’alt rendiment de l’motor sense escombretes dóna com a resultat un motor més potent i compacte.

   

  FUNCIONAMENT SILENCIÓS, EFICIENT I SEGUR

  Sense contacte o fricció entre l’escombreta i el col·lector, es redueix el soroll i no hi ha espurnes durant l’ús. Això permet un funcionament més silenciós en les zones sensibles a l’soroll, assegurant que pugui utilitzar-se amb seguretat, sense perill que caiguin espurnes sobre cap superfície (jardins, parcs, hospitals, zones urbanes, etc.). La velocitat pot controlar-se fàcilment i és variable, el que proporciona un rendiment d’alta eficiència. Això, combinat amb el control de càrrega que protegeix contra sobrecàrregues elèctriques, fa que el motor sense escombretes ECHO sigui la manera més segura i eficient de treballar.

   

  GUANYA TEMPS DE TREBALL EVITANT ESPERES

  La gamma de bateria ECHO 58v s’adapta a qualsevol treball, gran o petit. La bateria de 2 Ah és lleugera i còmoda, mentre que la bateria de 4 Ah facilita treballs de llarga durada, el que significa que treballa tan dur com tu. El carregador ràpid assegura que la bateria de 2 Ah pugui carregar-se a l’80% amb tan sols 24 minuts de càrrega i la de 4 Ah a 48 minuts. Guanya temps de treball estalviant en temps de càrregues.

   

  UNA BATERIA PER A TOTA LA GAMMA

  Les bateries de 2 Ah i 4 Ah per a la gamma de 58v són compatibles amb tota la col·lecció de 58v. Què vol dir això? Que pots tenir tots els productes (motoserra, bufador, cortasetos i desbrossadora) amb una única bateria. Només necessites comprar la bateria que millor s’ajusta a les teves necessitats i usar-la amb tots els productes que vulguis.

   

  CARACTERÍSTIQUES ÚNIQUES

  El disseny exclusiu de la gamma de bateria ECHO 58v inclou diferents característiques que la fan única. La motoserra ECHO ECCS-58v ofereix un rendiment de nivell professional, velocitat de la cadena de 21m / s, espasa llarga i bateria de gran capacitat. Barra de 40cm i cadena de 3/8 “de perfil baix per a un tall més gran. Accés lateral a l’tensor de cadena per a un ajust fàcil. Kit d’eines inclòs per a la comoditat a l’usuari.

   

  TOT SÓN AVANTATGES

  La gamma de bateria ECHO 58v és totalment silenciosa, de manera que es pot treballar tranquil·lament amb tota la potència i sense soroll. El seu baix nivell de vibracions significa reduir la fatiga. El seu manteniment és molt econòmic. S’ha acabat la despesa en combustible. Contribueix a la millora de l’entorn perquè té zero emissions. Són tan fàcils d’usar que simplement has de carregar la bateria i llest. S’ha acabat omplir el combustible o les arrencades en fred.

   

   

   

  Tipo de motor

  50.4 V DC sin escobillas

  Autonomía

  Hasta 40 min (ver manual de usuario)

  Alimentación

  Eléctrica, por batería

  Velocidad variable

  Automático

  Dispositivo de seguridad

  Llave de contacto e botón interruptor

  Velocidades

  Manual

  Accesorio estándar

  Tapón de mulching

  Manillar

  Plegable

  Manillar ajustable en altura

  3 posiciones

  Avance

  Manual

  Número de alturas de corte

  7

  Ancho de corte

  53 cm

  Bolsa recogedor

  Tela (60 litros)

  Superficie aconsejable de trabajo

  500 m²

  Mulching

  Material chasis

  Polímero de alta resistencia

  Peso (sin batería)

  31 Kg

  Tiempo de recarga

  30 min (2 Ah) / 60 min (4 Ah)

  Ressenyes

  Encara no hi ha ressenyes.

  Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.