Desbrossadora ECHO ECDST-58V

Desbrossadora de bateria ECHO ECDST-58v. Potència 58v. Silenciosa, sense vibracions ni emissions, econòmica i fàcil d’utilitzar. També en versió kit que inclou carregador i bateria.

Afegir a la llista de desitjos
Compartir

  Desbrossadora de bateria ECHO ECDST-58v. Potència 58v. Silenciosa, sense vibracions ni emissions, econòmica i fàcil d’utilitzar. També en versió kit que inclou carregador i bateria.

   

  MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA GAMMA DE BATERIA ECHO 58V

  DISSENYADES PER AL PARTICULAR EXIGENT

  La gamma de bateria de 58v d’ECHO per a usuaris exigents utilitza l’última tecnologia de ions de liti i proporciona energia per obtenir el màxim rendiment i minimitzar el temps de càrrega. La sèrie de 58v et porta tota la comoditat amb bateries lleugeres i un rendiment de qualitat professionals. Amb temps de càrrega molt reduïts i total compatibilitat amb tots els models de la gamma 58v, ECHO t’ofereix la millor solució per a tots els treballs.

   

  MOTOR D’ALT RENDIMENT SENSE ESCOMBRETES

  El motor sense escombretes de ECHO és l’opció més eficient i fiable. És perfecte per a una àmplia gamma d’aplicacions, amb la confiança d’un treball ben fet. En comparació amb un motor tradicional, el motor d’ECHO no té escombretes ni commutador físic. Això li dóna a la nostra maquinària una major vida útil sense necessitat de manteniment, ja que no hi ha peces que pateixin desgast. L’imam d’alt rendiment de l’motor sense escombretes dóna com a resultat un motor més potent i compacte.

   

  FUNCIONAMENT SILENCIÓS, EFICIENT I SEGUR

  Sense contacte o fricció entre l’escombreta i el col·lector, es redueix el soroll i no hi ha espurnes durant l’ús. Això permet un funcionament més silenciós en les zones sensibles a l’soroll, assegurant que pugui utilitzar-se amb seguretat, sense perill que caiguin espurnes sobre cap superfície (jardins, parcs, hospitals, zones urbanes, etc.). La velocitat pot controlar-se fàcilment i és variable, el que proporciona un rendiment d’alta eficiència. Això, combinat amb el control de càrrega que protegeix contra sobrecàrregues elèctriques, fa que el motor sense escombretes ECHO sigui la manera més segura i eficient de treballar.

   

  GUANYA TEMPS DE TREBALL EVITANT ESPERES

  La gamma de bateria ECHO 58v s’adapta a qualsevol treball, gran o petit. La bateria de 2 Ah és lleugera i còmoda, mentre que la bateria de 4 Ah facilita treballs de llarga durada, el que significa que treballa tan dur com tu. El carregador ràpid assegura que la bateria de 2 Ah pugui carregar-se a l’80% amb tan sols 24 minuts de càrrega i la de 4 Ah a 48 minuts. Guanya temps de treball estalviant en temps de càrregues.

   

  UNA BATERIA PER A TOTA LA GAMMA

  Les bateries de 2 Ah i 4 Ah per a la gamma de 58v són compatibles amb tota la col·lecció de 58v. Què vol dir això? Que pots tenir tots els productes (motoserra, bufador, cortasetos i desbrossadora) amb una única bateria. Només necessites comprar la bateria que millor s’ajusta a les teves necessitats i usar-la amb tots els productes que vulguis.

   

  CARACTERÍSTIQUES ÚNIQUES

  El disseny exclusiu de la gamma de bateria ECHO 58v inclou diferents característiques que la fan única. La motoserra ECHO ECCS-58v ofereix un rendiment de nivell professional, velocitat de la cadena de 21m / s, espasa llarga i bateria de gran capacitat. Barra de 40cm i cadena de 3/8 “de perfil baix per a un tall més gran. Accés lateral a l’tensor de cadena per a un ajust fàcil. Kit d’eines inclòs per a la comoditat a l’usuari.

   

  TOT SÓN AVANTATGES

  La gamma de bateria ECHO 58v és totalment silenciosa, de manera que es pot treballar tranquil·lament amb tota la potència i sense soroll. El seu baix nivell de vibracions significa reduir la fatiga. El seu manteniment és molt econòmic. S’ha acabat la despesa en combustible. Contribueix a la millora de l’entorn perquè té zero emissions. Són tan fàcils d’usar que simplement has de carregar la bateria i llest. S’ha acabat omplir el combustible o les arrencades en fred.

   

   

   

  Tipo de motor

  50.4 V DC sin escobillas

  Autonomía

  Hasta 55 min (ver manual de usuario)

  Alimentación

  Eléctrica, por batería

  Velocidad variable

  Sí + Interruptor alta/baja velocidad (más potencia o más tiempo de trabajo)

  Accesorio estándar

  Cabezal Speed Feed 400

  Manillar

  Asa delantera ergonómica con goma moldeada

  Peso (sin batería)

  3,7 Kg

  Tiempo de recarga

  30 min (2 Ah)

  Ressenyes

  Encara no hi ha ressenyes.

  Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.